Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un tècnic ajudarà a redactar els plans locals de joventut de la Ribera d’Ebre

8 juliol 2004 · Noticies

La Secretaria General de Joventut ha assignat un tècnic de joventut de reforç a l’Oficina Comarcal de Joventut de la Ribera d’Ebre. Aquest tècnic, contractat mitjançant un pla d’ocupació, prestarà servei al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre del 15 de juliol de 2004 al 15 de gener de 2005. Aquest nou tècnic assumirà la tasca de donar suport a la redacció dels plans locals de joventut per a l’any 2005 dels municipis que ho sol·licitin. Actualment s’executen a la comarca quatre plans locals de joventut a Flix, Móra d’Ebre, Riba-roja d’Ebre i Tivissa, i un pla comarcal.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: