Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal impulsa la creació d’una xarxa de punts d’informació turística a la Ribera d’Ebre

8 juliol 2004 · Noticies

Coincidint amb la campanya de vacances de l’estiu, diferents ajuntaments, empreses i entitats de la comarca de la Ribera d’Ebre han obert punts d’informació turística. Actualment, la Ribera d’Ebre disposa de punts d’informació i/o oficines de turisme actius als municipis de Benissanet (Museu d’Instruments Musicals), Flix (Reserva de Fauna Salvatge de Sebes), Miravet (Lo Racó del Temple), Móra d’Ebre (punt d’informació comarcal El Pont) i Tivissa (càmping-alberg i centre d’interpretació dels ibers).
El Consell Comarcal pretén que aquests serveis esdevinguin una xarxa d’informació turística comarcal, per la qual cosa atorga un ajut de 1.000 euros a cada ajuntament, empresa de serveis turístics i/o entitat que gestiona aquests punts. El conseller comarcal de Turisme, Òscar Bosch, ha explicat que aquests punts disposen d’un horari d’atenció al públic, faciliten informació turística i d’activitats de tota la comarca, i recullen dades per poder elaborar un informe de la seua ativitat a final de temporada. Segons Bosch, aquesta xarxa es podria ampliar amb la incorporació de nous punts, com és el cas del del mas de la Coixa, a Móra la Nova.

El Consell Comarcal col·labora també amb aquests punts turístics aportant material divulgatiu dels atractius i de les diferents rutes existents, i coordina l’intercanvi d’informacions d’agenda d’activitats entre els diferents agents turístics.
Pel que fa al punt d’informació turística comarcal El Pont, ubicat al passeig del Pont de Móra d’Ebre, davant mateix del Consell Comarcal i gestionat per aquesta institució, estarà en servei fins al dia 30 de setembre de 2004. L’horari d’atenció al públic és de dimarts a dissabte, de 10 a 14 hores, i de 17 a 20 hores. Diumenges, de 10 a 14 hores. Telèfon: 977 41 40 29.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: