Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vint-i-vuit veïns de la Palma d’Ebre assisteixen a un curs de cuina del programa Arrels

7 juliol 2004 · Noticies

El programa Arrels, de cursos i activitats de cultura popular i tradicional catalana, ha iniciat una nova edició a la Ribera d’Ebre. El municipi de la Palma d’Ebre acull el primer d’una quinzena de cursos que es desenvoluparan durant el que resta d’any a deu dels catorze municipis de la comarca. Aquest primer curs, titulat “La cuina al llarg de l’any” és impartit pel cuiner Pep Salsetes i se celebra al Centre Cultural i Recreatiu de la Palma d’Ebre amb l’assistència de 28 veïns de la localitat. Va iniciar-se el 22 de juny i es clourà el 10 d’agost. La resta de cursos del programa Arrels a la Ribera d’Ebre s’iniciaran al setembre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: