Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Finalitza el cicle de conferències “Parlem dels nostres fills”

21 juny 2004 · Noticies

El dimecres 16 de juny va finalitzar a Móra d’Ebre el cicle de conferències “Parlem dels nostres fills”, organitzat per l’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre. En l’edició d’enguany, la quarta, l’activitat s’ha desenvolupat a set dels catorze municipis riberencs i ha programat un total de quinze conferències al voltant de qüestions i problemàtiques relacionades amb la infantesa i l’adolescència, tals com la comunicació entre pares i fills, els hàbits alimentaris del jovent, el consum de drogues, etc.

El cicle s’ha desenvolupat entre els mesos de novembre de 2003 i juny de 2004, coincidint amb el curs escolar. Les conferències han tingut una assistència global de 562 persones, majoritàriament pares amb fills en edat escolar i ensenyants. Des del Consell Comarcal es valora com a molt positiva l’experiència d’enguany pel fet que s’ha ampliat el nombre de municipis que han muntat xerrades i perquè en l’organització de les sessions s’ha comptat amb la col·laboració d’associacions de pares d’alumnes, centres escolars, ajuntaments i grups de pares.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: