Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vinebre viu la festa final dels cursos de gimnàstica de manteniment per a la gent gran

16 juny 2004 · Noticies

L’11 de juny va tindre lloc a Vinebre l’acte de cloenda del curs de gimnàstica de manteniment, una activitat que enguany ha celebrat la catorzena edició i que s’ha desenvolupat a catorze dels setze pobles de la Ribera d’Ebre. Els actes van ser presidits pel director dels Serveis Territorials del Depàrtament de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre, Isamel Piñas; pel president comarcal, Pere Muñoz, i per l’alcalde de Vinebre, Enric Pros. Hi van assistir 372 persones, entre les quals la major part dels 270 alumnes que han seguit les sessions del curs, que s’han celebrat entre els mesos d’octubre de 2003 i juny de 2004.

Els cursos de gimnàstica de manteniment els organitza anualment el Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, conjuntament amb els ajuntaments implicacts i els mateixos alumnes. L’objectiu del programa és oferir una activitat per al manteniment físic de les persones de la comarca majors de 60 anys, mitjançant uns exercicis adaptats a la seua edat.

El programa d’actes de la festa de tancament del curs va comptar amb diverses activitats, com ara una visita lliure al Museu de Sant Enric d’Ossó, la celebració de la missa a l’església parroquial de Vinebre, una exhibició de gimnàstica a la sala del cinema, un dinar de germanor al recinte del campament municipal del Trill i un ball de fi de festa amb el grup Los del Ebro.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: