Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consorci de Residus acorda suspendre els convenis amb els consells comarcals de la Ribera, el Priorat i la Terra Alta

10 juny 2004 · Noticies

La Junta de Govern del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, formada per representants de la Generalitat, dels tres consells comarcals esmentats i dels ajuntaments de Tivissa i Móra la Nova, ha tractat sobre la possibilitat de suspendre en data 1 d’agost els convenis que manté aquest consorci amb els consells comarcals de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta reguladors de la prestació per part del consorci dels serveis de recollida, transport i tractament dels residus municipals d’aquestes contrades. El motiu de la suspensió és el fet que la planta de tractament de residus Magrells cessarà la seua activitat a finals del mes de juliol i, per tant, el consorci no podrà prestar el servei de tractament de residus.

Móra d’Ebre, 10 de juny de 2004

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: