Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presenten el Pla per al dret a l’habitatge als alcaldes de la Ribera i la Terra Alta

7 juny 2004 · Noticies

El secretari d’Habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Ricard Fernández Ontiveros, acompanyat pel director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre, Víctor Gimeno, va presentar als alcaldes de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta el Pla per al dret a l’habitatge, en el decurs d’un acte celebrat el 3 de juny a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. El secretari d’Habitatge va explicar als presents els eixos bàsics d’aquest pla de la Generalitat i va demanar la complicitat dels ajuntaments per poder crear pisos protegits en aquestes comarques d’acord amb les polítiques i prioritats locals. Ricard Fernández va demanar als alcaldes que li facilitessin sòl per a efectuar aquestes promocions.

La sessió va aplegar una quarantena de representants municipals d’ambdós comarques, els quals van efectuar un seguit de propostes al director general amb l’objectiu que la realitat i la problemàtica de l’habitatge en aquestes comarques quedin reflectides en els decrets de la Generalitat que han de regular la política d’habitatge protegit en els pròxims anys.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: