Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Curs de monitor de lleure infantil i juvenil a Ascó i Flix

18 maig 2004 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments de Flix i Ascó organitzen un curs de monitors/es en activitats de lleure infantil i juvenil, adreçat a persones majors de 18 anys que vulguin obtindre una formació global i bàsica per a treballar en el món del lleure. Aquest curs consta de 100 hores lectives, d’unes 175 hores de pràctiques i d’una memòria de pràctiques. Un cop superada la formació, els alumnes obtindran el diploma de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, atorgat per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els curs s’impartirà del 28 de juny al 10 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 16 a 20:30h, i el dissabte 10 de juliol a les mateixes hores. Els dies 1 i 2 de juliol es farà una sortida a la Casa del Bisbat de Tortosa. A Flix, les sessions seran els dies 28, 29 i 30. A Ascó, del 5 al 10 de juliol, i els dies 1 i 2 hi haurà una sortida a una casa de colònies. Resten pendents de concretar les dates del monogràfic que es farà a Flix.

Les persones interessades a fer el curs es poden inscriure als ajuntaments d’Ascó i Flix o al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre abans del 18 de juny. L’import de la matrícula és de 100 euros i el nombre de places dispònibles és de trenta.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: