Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un total de 858 escolars de la comarca han visitat l’exposició “Veig, veig”

7 maig 2004 · Noticies

L’Associació de Cooperació per la Pau, amb la col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha organitzat entre el 31 de març i el 6 de maig , a la sala d’exposicions Ca Don Ventura, de Flix, una mostra anomenada “Veig, veig”, per sensibilitzar la ciutadania i, principalment, entre la gent més jove, sobre les desigualtats i les vulneracions dels drets i per educar en el foment de la interculturalitat i el suport en la integració de persones immigrants. Aquesta exposició ha sigut visitada per un total de 858 escolars de 8 a 14 anys de la comarca de la Ribera d’Ebre, els quals han obtingut informacions sobre una cultura de tolerància i mestissatge. Els visitants han efectuat diverses activitats educatives que tenien l’objectiu de previndre el creixement de la discriminació, la xenofòbia, la violència i el racisme a la nostra societat.

L’exposició ha rebut visites monitoritzades de grups d’alumnes d’ensenyament primari i secundari obligatori dels centres educatius següents: IES de Flix, CEIP de Riba-roja d’Ebre, Garcia, la Torre de l’Espanyol, Vinebre, Tivissa, Benissanet, Miravet, Ascó, Rasquera, Ginestar, la Palma d’Ebre, Flix i Móra d’Ebre, i del Col·legi Santa Teresa i de la UEC El Trampolí, tots dos de Móra d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: