Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un total de 910 alumnes de 8 a 14 anys de la comarca visitaran l’exposició

22 abril 2004 · Noticies

L’Associació de Cooperació per la Pau, amb la col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, organitza des del 31 de març i fins al 6 de maig una exposició anomenada “Veig, veig” que té com a objectiu difondre entre la ciutadania i, principalment, entre la gent més jove, les desigualtats i les vulneracions dels drets, i educar en el foment de la interculturalitat i el suport en la integració de persones immigrants.

Aquesta exposició pretén fomentar entre els nens i nenes de 8 a 14 anys de la nostra comarca una cultura de tolerància i mestissatge, mitjançant activitats educatives que previnguin el creixement de la discriminació, la xenofòbia, la violència i el racisme a la nostra societat. És previst que visitin la mostra un total de 910 escolars d’ensenyament primari i secundari obligatori de les franges d’edat esmentades anteriorment.

Els centres que visitaran l’exposició són l’IES de Flix, els CEIP d’Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, Miravet, Móra d’Ebre, la Palma d’Ebre, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, Tivissa, la Torre de l’Espanyol i Vinebre, del Col·legi Santa Teresa i del centre El Trampolí, tots dos de Móra d’Ebre

Dades de l’exposició:

Dates: del 31 de març fins al 6 de maig
Lloc: Ajuntament de Flix (sala d’exposicions Ca Don Ventura)
C. Major, 56
43750 Flix
Horaris:
Escolars: del 31 de març fins al 6 de maig (excepte Setmana Santa)
matí: de 9:00 a 13:00 h
tarda: de 15:30 a 17:30 h
Públic en general: del 5 a l’11d’abril (Setmana Santa)
tarda: de 18:00 a 21:00 h

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: