Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre presenta un nou tríptic promocional al Saló de Turisme

22 abril 2004 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre assistirà al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), dins l’estand de la marca Terres de l’Ebre, Catalunya Sud. La presència del Consell Comarcal al SITC, que se celebra entre el 22 i el 25 d’abril, serà mitjançant un taulell i una hostessa propis en l’estand conjunt de les quatre comarques ebrenques. En aquesta edició la Ribera d’Ebre estrenarà un nou tríptic de promoció turística, dedicat a aspectes d’esport, natura, festa i cultura de la comarca. Aquest material dóna compte de les regates de muletes o pontones que se celebren al riu Ebre durant l’estiu, una activitat única a Catalunya i que enguany tindrà quatre dies de celebració: 31 de juliol (Móra la Nova), 14 d’agost (Flix), 28 d’agost (Móra d’Ebre) i l’11 de setembre (III Baixada en Muleta-Pontona de la Ribera d’Ebre, Ascó-Móra).

Un altre aspecte que es promociona amb el tríptic és la festa de La Móra Morisca, un mercat medieval que tindrà lloc a a Móra d’Ebre els dies 10 i 11 de juliol i que forma part, com a acte associat, del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004, atès que promou els valors d’interculturalitat i de convivència entre religions.

Finalment, aquest material de promoció també dóna compte de la Fira Ramadera i Artesanal de Rasquera dels dies 1 i 2 de maig, un certamen únic a les nostres comarques que aplega durant una jornada els ramats de cabra blanca que durant la resta de l’any pasturen per les serres de Cardó i Tivissa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: