Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El telecentre rep la visita d’un grup d’alumnes de l’institut de Móra d’Ebre

22 abril 2004 · Noticies

En el marc de la Setmana Cultural de l’institut d’ensenyaments secundaris Julio Antonio, de Móra d’Ebre, un grup d’alumnes de quart d’ensenyament secundari obligatori d’aquest centre han fet avui una visita al Telecentre de la Ribera d’Ebre. Els alumnes han sigut atesos pels tècnics Albert Pujol i Jordi Llambrich, que els han explicat la funció del telecentre i els serveis que ofereix a particulars, empreses i entitats. Posteriorment, els estudiants han pogut utilitzar l’equipament informàtic del telecentre i navegar per Internet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: