Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Principals temes tractats a la reunió del Consell d’Alcaldes de la Ribera d’Ebre del 20 d’abril de 2004

21 abril 2004 · Noticies

El 20 d’abril de 2004 es va celebrar sessió ordinària del Consell d’Alcaldes de la comarca de la Ribera d’Ebre, sota la presidència del president comarcal, Pere Muñoz. Els principals temes tractats van ser els següents:

1. Es va donar lectura i es va aprovar l’acta de la sessió núm. 1/2004, de 21/1/2004.

2. Es va donar compte de l’informe sobre les línies a seguir en matèria de promoció turística comarcal durant l’any 2004. Aquest informe replanteja certs aspectes de la línia d’actuació seguida fins ara en aquest camp arran dels canvis que s’han produït en els últims anys en matèria de promoció turística a les Terres de l’Ebre. Així, la comarca passarà a promocionar-se mitjançant el nom de Ribera d’Ebre, sota el paraigua de la marca turística Terres de l’Ebre, i destinarà la denominació Ilercavònia als productes turístics relacionats amb el món dels ibers. També es va donar compte de l’edició d’un fulletó de promoció turística que serà presentat a la pròxima edició del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) i de les accions previstes al programa de promoció de l’activitat turística FEDER 2004-2005.

3. Es va donar compte de l’informe sobre l’estat d’implantació del programa de noves tecnologies a la comarca de la Ribera d’Ebre i en especial del pla EACAT, que està instal·lant nous equipaments i xarxes informàtiques als consistoris de la comarca, i dota de comunicacions amb banda ampla les seus municipals.

4. En l’apartat de comunicacions de Presidència es van donar compte dels canvis experimentats a l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece) amb el nomenament de Miquel Castelló com a nou vicepresident de l’organisme. La Presidència va avançar la celebració d’un pròxim Consell d’Alcaldes monogràfic per tractar qüestions relacionades amb la revisió del Pla territorial parcial de les Terres de l’Ebre que es vol escometre pròximament.

5. En l’apartat de precs i preguntes es van tractar qüestions relacionades amb el Pla únic d’obres i serveis i el programa FEDER, de les obres que s’efectuen a la carretera C-12 entre Garcia i Vinebre, i es va acceptar la participació en les reunions del Consell d’Alcaldes, amb veu i sense vot, dels representants de l’Ajuntament de Tivissa a Darmós i la Serra d’Almos.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: