Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presenten un pla per al desplegament de la banda ampla a cinc pobles de la Ribera d’Ebre

21 abril 2004 · Noticies

Ahir va tindre lloc al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre una xerrada dirigida als alcaldes de la comarca titulada “Desplegament de la banda ampla al territori de la Ribera d’Ebre”, a càrrec de Josep-Ramon Ferrer i Escoda, director de Xarxes del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI) de la Generalitat. En el decurs de l’acte, el representant del govern català va donar a conèixer que el proper mes de juliol totes les poblacions de la comarca podran gaudir del servei d’Internet d’alta velocitat, segons les previsions d’Iberbanda, empresa seleccionada per la Generalitat per a la construcció i l’explotació d’una xarxa de telecomunicacions pública que ha de connectar les poblacions de Catalunya que encara no disposen de cobertura de banda ampla.

Els pobles beneficiats d’aquesta actuació són Darmós, Miravet, la Palma d’Ebre, Garcia, Rasquera i la Serra d’Almos, encara que la definició del desplegament quedarà finalment subjecte a la demanda potencial existent per a la utilització d’aquesta mena de serveis. Els representants de l’empresa van sol·licitar als ajuntaments dels pobles afectats que iniciïn diverses accions per a la recollida de preinscripcions que promoguin i avancin les inversions necessàries per al desplegament de la nova xarxa. Iberbanda manté converses amb els principals establiments d’informàtica de la comarca per donar cobertura tècnica als futurs clients del servei.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: