Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inauguració del tercer quiròfan de l’Hospital de Móra d’Ebre

19 abril 2004 · Noticies

El president del Consell Comarcal, Pere Muñoz, va assistir el divendres 16 d’abril, a l’acte d’inauguració d’un nou quiròfan a l’hospital de Móra d’Ebre, el tercer que disposarà el centre. L’acte va ser presidit pel director dels Serveis Territorials de Sanitat a les Terres de l’Ebre, Ismael Roldan; l’alcalde de Móra, Josep Solé, i el director general del Grup Sagessa, Lluís Nuluart. Es tracta d’una inversió del Departament de Sanitat que ha consistit a dotar el centre sanitari d’una sala d’operacions dotada amb tots els avenços tecnològics des d’on es podran realitzar les intervencions quirúrgiques d’emergència que fins al moment alteraven les que ja estaven programades, cosa que contribuirà a reduir les llistes d’espera.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: