Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Visita de 31 escolars de Flix a la seu del Consell Comarcal

16 abril 2004 · Noticies

Els 31 alumnes de segon cicle d’ensenyament primari del col·legi Enric Grau i Fontseré de Flix han visitat avui les instal·lacions del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Durant la seua estada han conegut els diferents departaments del Consell i han rebut explicacions sobre la funció de la institució comarcal. Els alumnes i els professors que els acompanyaven han sigut rebuts pel president comarcal, Pere Muñoz, qui els ha dirigit unes paraules i ha contestat les preguntes que li han efectuat els xiquets.

La visita s’emmarca en una sortida escolar per la comarca de la Ribera d’Ebre, que inclou també estades a Miravet, per visitar el castell i un taller de terrissa; Benissanet, per visitar el museu d’instruments musicals, i Rasquera, per conèixer de prop l’artesania del pastisset i de la palma.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: