Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El punt d’informació turística comarcal va atendre 104 consultes per Setmana Santa

16 abril 2004 · Noticies

El punt d’informació turística del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, situat al passeig del Pont de Móra d’Ebre, va atendre un total de 104 consultes durant els dies de Setmana Santa. Segons les dades recollides, la majoria de visitants eren famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona que passaven uns dies a les Terres de l’Ebre en general i que es trobaven de pas per la comarca. El castell de Miravet va ser el producte turístic més sol·licitat, seguit de tot allò relacionat amb el riu, el camí de sirga i la navegabilitat de l’Ebre, atractius que desperten molt d’interès entre els visitants de fora de les nostres comarques. Des de l’oficina comarcal també es van donar a conèixer altres productes turístics de la comarca, com ara l’espai natural de Sebes i el meandre de Flix o la ruta Terra d’Ibers, pels principals jaciments arqueològics de la comarca.

Segons els comentaris recollits al punt d’informació, molts visitants van arribar a la comarca atrets per l’interès que ha despertat la zona arran de les informacions relacionades amb el riu Ebre que han aparegut en els últims anys als mitjans de comunicació, normalment vinculades amb el transvasament i el Pla hidrològic. La televisió i Internet són els mitjans que més contribueixen a donar a conèixer la comarca entre el públic català que va fer estada a la zona la passada Setmana Santa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: