Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal organitza un torn de colònies

16 abril 2004 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre organitza, del 28 de juny al 4 de juliol de 2004, un torn de colònies a la casa Can Bosc, de Sant Iscle de Vallalta, a la comarca del Maresme, que inclou un programa complet d’activitats lúdiques, esportives, de medi ambient, etc. S’ofereixen 50 places per a infants de 8 a 14 anys a un preu de 199,50 euros per infant.

Per a formalitzar les inscripcions, les escoles de la comarca han de trametre el full de preinscripció abans del 28 de maig al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. En el cas que hi hagi un major nombre d’inscrits que de places, es tindrà en compte l’ordre de rebuda de les preinscripcions. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es reserva el dret d’anul·lar les colònies si no hi ha el nombre suficient d’inscrits. Un cop feta la preinscripció, els interessats rebran més informació per a poder formalitzar la inscripció. Finalment, se celebrarà una reunió informativa adreçada als pares.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: