Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Curs de creació de llocs web per a entitats al Telecentre

16 abril 2004 · Noticies

El Telecentre de la Ribera d’Ebre organitza un curs de 24 hores de durada de creació de llocs web per a entitats de la comarca. El curs s’iniciarà el 8 de maig i es desenvoluparà un cop a la setmana, cada dissabte, de 9:30 a 13:30 h, fins al 12 de juny. S’hi poden inscriure persones vinculades amb entitats de tota mena que tinguin uns coneixements mínims d’informàtica. La matrícula té un cost de 60 euros i està vinculada a l’autorització del president de l’entitat a la qual pertany l’alumne. L’objectiu del curs és formar persones del teixit associatiu comarcal que puguin desenvolupar i mantindre els llocs webs corporatius de les entitats socioculturals i esportives de la Ribera d’Ebre.

El curs oferirà als alumnes coneixements sobre l’eina de gestió PHPNUKE, que permet crear llocs web mitjançant un entorn dinàmic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: