Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president del Parlament lliura el premi Sirga d’Or a Andreu Carranza

30 març 2004 · Noticies

El president del Parlament, Ernest Benach, va lliurar ahir a l’escriptor d’Ascó establert a Flix Andreu Carranza (1957) el premi Sirga d’Or 2002 en la categoria de persones, que concedeix el Consell Comarcal a proposta del Centre d’Estudis de la Ribera d Ebre (CERE). L’acte va tindre lloc al casal Sat Jordi de Flix i va aplegar un gran nombre d’amics de l’homenatjat, socis del CERE i autoritats, entre les quals l’alcalde de Flix i president comarcal, Pere Muñoz.
La Sirga d’Or es lliura cada dos anys a una institució i una persona que s’han destacat per la defensa dels valors de la comarca de la Ribera’d Ebre. Carranza, autor d’una desena de títols, entre els quals A mumpare, El llibre dels set xibeques o Anjub, ha sigut investit amb aquesta distinció en reconeixement a la seua trajectòria literària, on la Ribera d’Ebre i les Terres de l’Ebre en general hi són ben presents.
L’acte de lliurament es va cloure amb la interpretació d’un seguit de peces musicals a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Flix, dirigits per Algons Guiu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: