Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Servei Autoempresa va ajudar a crear nou empreses l’any 2003

26 març 2004 · Noticies

Dins del Programa de dinamització ocupacional del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i en col·laboració amb la Subdirecció de Programes d’Autoempresa del Departament de Treball de la Generalitat es porten a terme diferents accions per tal d’impulsar les activitats generadores d’ocupació i donar suport a les iniciatives de creació d’empreses d’autoocupació.
Des del Punt d’Informació i Orientació del Servei d’Autoempresa el passat 2003 es van assessorar 23 projectes, amb la creació de nou empreses, i es van atendre 198 consultes i entrevistes. El Servei Autoempresa informa i orienta sobre el que cal saber per crear una empresa; assessora sobre els tràmits a realitzar, sobre l’elaboració del pla d’empresa, facilita l’accés a crèdits i préstecs i ofereix formació empresarial.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: