Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada sobre cooperatives agràries i desenvolupament rural

25 març 2004 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest dimarts, 23 de març, la jornada de treball Cooperatives, Motor de Desenvolupament Rural, organitzada conjuntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat (DARP). L’acte ha aplegat 28 tècnics, membres de juntes directives de societats cooperatives i responsables polítics vinculats amb el sector primari de la comarca de la Ribera d’Ebre. En l’acte inaugural, Jordi W. Carnes, director general de Desenvolupament Rural del DARP, ha encoratjat els presents a fer de les cooperatives empreses “potents” capaces de competir en el mercat. Per al director general, a Catalunya aquestes societats han de jugar la carta de la qualitat ja que en un món globalitzat difícilment es pot ser competitiu si es juga la carta de la qualitat.

El programa de la jornada ha sigut el següent:
10:00-10:30 h. Inauguració de la jornada amb l’assistència del president comarcal, Pere Muñoz; Jordi W. Carnes, director general de Desenvolupament Rural del DARP; Jordi Ciuraneta, vicepresident de la FCAC, i Antoni Espanya, director del Servei Territorial del DARP a les Terres de l’Ebre.
10:30-11:00 h. “Situació de l’agricultura i agroindústria a la Ribera d’Ebre”, a càrrec de Julio Montfort, cap de l’oficina comarcal del DARP.
11:00-11:30 h. “Desenvolupament rural. Plantejament del treball en grup”, a càrrec d’Ignasi Aldomà, consultor de desenvolupament rural, i Rosa Coyo, tècnica de desenvolupament rural de la FCAC.
11:30-14:00. Treball en grup i elaboració de conclusions.
14:00-16:00 h. Dinar.
16:00-17:30 h. Exposició de les conclusions dels grups i debat.
17:00-17:30 h. Línes d’ajut: PRODER, a càrrec de Begonya Garcia, directora del PRODER Ribera d’Ebre.
18:00 h. Cloenda.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: