Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal incrementa les aportacions anuals al Centre d’Estudis

23 març 2004 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat la modificació del conveni de col·laboració entre el aquesta institució i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), de foment d’actes de caire cultural supramunicipal. Aquesta modificació implica l’actualització de l’aportació econòmica del Consell Comarcal al CERE, que consistirà en els anys parells en 8.000 euros en total i els senars de 10.000 euros. Fins ara s’aportava anualment al CERE els anys parells de 7.212,15 euros i els senars de 8.714,68 euros. Feia deu anys que es mantenien sense actualitzar les aportacions de l’ens comarcal al CERE.

D’altra banda, l’entitat cultural va celebrar el dissabte passat, 20 de març, la seua assemblea anual de socis a la seu del Consell Comarcal. Durant l’acte, el president del CERE, Biel Pubill, va qualificar de “bona notícia per al Centre d’Estudis” aquesta modificació del conveni. També va anunciar la celebració, aquest diumenge 27 de març, a Flix, de l’acte de lliurament del guardó honorífic Sirga d’Or de 2002 a l’escriptor riberenc, Andreu Carranza. L’acte el presidiran el president del Parlament, Ernest Benach, i el president del Consell Comarcal, Pere Muñoz.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: