Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Condemna dels atemptats de Madrid

11 març 2004 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz i Hernàndez, en nom propi i de tota la corporació, manifesta la més enèrgica condemna pels atemptats que s’han produït aquest matí a Madrid i mostra públicament la solidaritat de la institució comarcal vers les víctimes i els seus familiars.
El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre se suma a les mostres de dol i crida a tots els ciutadans, les empreses, els sindicats, els treballadors, els comerciants, els professionals de la comarca perquè s’afegeixin a aquesta expressió unànime de dol i de solidaritat amb les víctimes, i participin als diferents actes de condemna unitaris que s’han convocat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: