Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Generalitat contracta l’hidrogeòleg Antoni Canicio per fer el seguiment del projecte del macroabocador

27 febrer 2004 · Noticies

El gerent de l’Agència Catalana de Residus, Manuel Hernández, acompanyat pel delegat territorial de Medi Ambient i Habitatge, Víctor Gimeno, s’ha reunit avui amb representants del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per tractar sobre la gestió dels residus a la comarca de la Ribera d’Ebre. Manel Hernández ha anunciat que el Departament de Medi Ambient ha contractat l’hidrogeòleg independent, Antoni Canicio, per analitzar les tasques d’inspecció i seguiment que efectuen l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) a l’expedient del projecte del macroabocador de Tivissa. Aquesta acció, segons Hernández, persegueix comptar amb el concurs de tècnics independents i de prestigi que puguin ajudar-nos “a crear un clima de credibilitat i a determinar si el dipòsit de residus en construcció pot afectar l’aqüífer que hi ha en el subsòl de la zona”.
D’altra banda, el gerent de l’ARC ha anunciat que s’està treballant per desenvolupar a les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta un pla de recollida selectiva de la fracció orgànica dels residus municipals a totes les poblacions, un projecte que comptarà amb suport tècnic i econòmic de l’ARC i que caldrà completar amb infraestructures a la zona, com ara plantes de compostatge.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: