Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La consellera Anna Simó visita l’Oficina de Benestar i Família de la Ribera d’Ebre

27 febrer 2004 · Noticies

La consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Anna Simó, ha visitat aquesta tarda l’oficina comarcal del seu departament, situada a Móra d’Ebre, i ha conegut les característiques d’aquest equipament i el personal que hi presta servei. Simó s’ha entrevistat amb el president comarcal, Pere Muñoz, i amb el tinent d’alcalde de Móra d’Ebre, Baptista Montagut, per tal de tractar sobre les mancances que en matèria d’equipaments i serveis socials arrossega la Ribera d’Ebre.
La consellera s’ha compromès a posar a disposició de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i del Consell Comarcal les dependències de l’Oficina de Benestar i Família de la Ribera d’Ebre i, en especial, una sala polivalent totalment equipada per a fer reunions, tallers i altres activitats que es troba infrautilitzada.
D’altra banda, Simó ha anunciat que el 3 de març, el director general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) visitarà la comarca per tal de tractar sobre el terreny les demandes de la comarca, tals com el projecte de construcció d’un centre geriàtric a Flix o la implantació de centres de serveis (una espècie de centres de dia) per a la gent gran a la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: