Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Principals acords de la sessió extraordinària del Ple del Consell Comarcal del 19 de febrer de 2004

20 febrer 2004 · Noticies

Avui, 19 de febrer de 2004, s’ha celebrat sessió extraordinària del Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. S’han acordat els punts següents (si no es diu res, per unanimitat):

1. S’ha donat lectura i s’ha aprovat l’acta de la sessió núm. 1/2004, de 15/1/2004.

2. S’ha aprovat l’adjudicació definitiva de l’expedient de contractació de subministrament, instal·lació i posada en funcionament del maquinari i programari informàtic per al desenvolupament del projecte pilot de la comarca de la Ribera d’Ebre de l’Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT). L’adjudicació s’ha efectuat en els termes següents:

Lot 1 (subministrament i instal·lació de la xarxa informàtica), adjudicat a Proserce Mantenimiento e Instalaciones per un import de 14.630,00 euros.

Lot 2 (adquisició i manteniment de la xarxa informàtica), adjudicat a Informática Industrial IN2, SA per un import de 8.178,23 euros.

Lot 3 (adquisició de material informàtic), adjudicat a ID Grup, SA per un import de 219.234 euros.

Lot 4 (connectivitat), adjudicat a TELSA per un import de 45.424,32 euros.

3. S’ha aprovat per 10 vots a favor (ERC-AM i PM) i 9 abstencions (CiU) l’adjudicació definitiva de l’expedient de contractació de l’actuació anomenada “Adquisició d’equipament per als serveis municipals de neteja viària”, a l’empresa Grau Maquinària i Servei Integral, SA per un import de 248.660,37 euros. L’adjudicació preveu l’adquisició de dos màquines de neteja viària de 120 CV i una de 25 CV.

4. S’han aprovat les Bases reguladores de la concessió durant el 2004 de subvencions públiques per al reequilibri territorial comarcal als ajuntaments de la comarca que no poden ser beneficiaris de les subvencions estatals amb destinació a dotacions i inversions en infraestructures derivades de l’aplicació dels plans d’emergència nuclear. Mitjançant aquestes bases, els municipis de Benissanet, Ginestar, Miravet i Rasquera podran obtindre 15.000 euros anuals de subvenció del Consell Comarcal per a la realització de les infraestructures esmentades als seus termes municipals. Les bases han incrementat enguany notablement la dotació, ja que l’any 2003 preveien l’atorgament de 6.000 euros per municipi.

5. S’ha aprovat la modificació del contracte de concert de prestació de serveis públics entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Associació Masos Protectora d’Animals Ribera d’Ebre (AMPARE), per a la protecció dels animals a la comarca de la Ribera d’Ebre. En concret, la modificació consisteix a incrementar l’aportació del Consell Comarcal a aquesta entitat, que passa dels 4.808,10 euros de l’any 2003 als 6.000 euros d’enguany.

6. En el punt de control i fiscalització de la resta d’òrgans de Govern s’han aprovat els decrets de Presidència del 3/2004 a l’11/2004, les resolucions de Gerència de la 218/2003 a la 19/2004, i l’acta de la sessió de la Comissió de Govern Comarcal d’11-12-03.

7. Finalment, el president ha donat diferents informacions d’actualitat als membres del ple. Concretament, ha anunciat una pròxima visita a la comarca de la Ribera d’Ebre de la consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Anna Simó, per al dia 26 de febrer, i una visita al Consell Comarcal del conseller de Comerç, Turisme i Consum, Pere Esteve, l’1 de març, a 2/4 de 7 de la tarda.

El ple ha durat una hora.

Móra d’Ebre, 19 de febrer de 2004

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: