Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Segon cap de setmana a la neu de la temporada

13 febrer 2004 · Noticies

Aquest divendres, 20 de febrer, a tres quarts de set de la tarda, sortiran de l’estació d’autobusos de Móra d’Ebre dos autocars amb 110 joves de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta participants en una sortida a la neu, organitzada per les oficines de serveis a la joventut de les tres comarques. Els joves passaran el cap de setmana a Port Ainé, a l’alberg Les Estades (entre Sort i Rialp). Aquesta és la segona, i darrera, sortida a la neu que organitzen les oficines de joventut aquesta temporada. La primera va tindre lloc els dies 23, 24 i 25 de gener a l’estació d’esquí d’Espot , amb la participació de 65 joves de les comarques esmentades.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: