Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal fomenta el teletreball amb ajuts als professionals

10 febrer 2004 · Noticies

El passat divendres 6 de febrer, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va presentar als agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) de la comarca el servei d’ajuts als professionals, teletreballadors i emprenedors per a la realització del seu treball en el si del telecentre comarcal. Aquesta iniciativa és fruit del treball de la Comissió del Telecentre, integrada pels departaments de Dinamització Econòmica, Informàtica i Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

L’objectiu primordial és apropar les noves tecnologies a les persones de la comarca, potenciar els serveis que presta el telecentre i incrementar el nombre d’usuaris professionals teletreballadors. Una de les activitats rellevants del centre és facilitar la tasca de totes les persones que volen treballar per mitjà de la informàtica i les telecomunicacions, sense els habituals desplaçaments diaris als centres de treball.

La reserva d’un ordinador, el carnet d’usuari, l’espai propi al servidor del telecentre, la utilització d’eines professionals, la formació, la realització de cursos i activitats són alguns dels avantatges dels professionals del telecentre, tota una iniciativa que realitza així la funció de viver de professionals teletreballadors en l’àmbit de les noves tecnologies.

A més, els teletreballadors disposen durant un període de temps de gratuïtat del servei de connexió per a realitzar el seu treball, gratuïtat que també disposen els emprenedors durant el temps de realització del corresponent pla d’empresa.

Des de la posada en marxa d’aquests serveis, el Telecentre de la Ribera d’Ebre compta amb un total de 20 professionals i 7 teletreballadors, i s’espera que durant els propers mesos s’incrementi el nombre d’usuaris en els diferents àmbits.

Aquest servei està previst que també es pugui dur a terme a les extensions del telecentre als municipis de la comarca, les quals seran una realitat en data propera.

Els interessats en aquests ajuts es poden adreçar a la seu del telecentre comarcal (c. de la barca, 42) o visitar la pàgina https://www.riberaebre.org/telecentre

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: