Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cursos de català a distància a Flix i Móra d’Ebre

3 febrer 2004 · Noticies

Els ajuntaments de Flix i Móra d’Ebre, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Servei Comarcal de Català (SCC), organitzen, respectivament, cursos de català a distància per a adults per a l’obtenció dels certificats oficials B i C. Els cursos s’impartiran entre el 17 de febrer i l’11 de maig de 2004. En el cas de Flix, les tutories seran els dimarts i dijous, de 17 a 19 h, a la biblioteca de la localitat, i les inscripcions es poden efectuar a l’Ajuntament en horari d’oficina. A Móra d’Ebre, les tutories seran els dimarts, de 16 a 18 h, i els dijous, de 18:30 a 20:30 h, a la Biblioteca Comarcal. Les inscripcions s’efectuen al Consell Comarcal en horari d’oficina.

Altrament, el SCC de la Ribera d’Ebre ha tramès avui a 200 adreces de correu electrònic el número 11 del butlletí digital El Full, corresponent al mes de febrer de 2004. En aquesta publicació es dóna compte de les activitats del SCC i d’informacions relacionades amb la llengua catalana.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: