Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou curs de català per a adults a distància a Flix

29 gener 2004 · Noticies

L’Ajuntament de Flix, amb el suport del Servei Comarcal de Català i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, organitza un curs de català per a adults a distància per a l’obtenció dels certificats B i C. És obert a persones catalanoparlants, majors de 18 anys o majors 16 anys que no hagin fet l’escolarització obligatòria a Catalunya. Aquest curs s’iniciarà el dia 17 de febrer i oferirà tutories tots els dimarts i dijous, de 17 a 19 h, a la biblioteca municipal. Les inscripcions s’efectuen fins al 16 de febrer, a l’Ajuntament, en horari d’oficina.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: