Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Editen una guia d’ensenyament de les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta

29 gener 2004 · Noticies

Les oficines de serveis a la joventut de les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta han tornat a unir esforços per tirar endavant una iniciativa conjunta. En aquest cas es tracta de l’edició de la Guia d’ensenyament de les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. És una publicació de trenta pàgines en què es descriu l’oferta educativa existent a les tres comarques, els centres, els estudis que s’hi poden realitzar, els serveis, etc. També es dóna informació sobre els tipus d’ensenyaments reglats previstos al sistema educatiu, l’oferta universitària pròxima, les beques i ajuts, les residències d’estudiants, les opcions formatives no reglades i l’oferta de formació d’adults existent a la zona.

Aquesta publicació es distribuirà a totes els centres d’ensenyament de les tres comarques, als diferents actors de la comunitat educativa, biblioteques, institucions, etc.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: