Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Trenta joves de la Ribera d’Ebre participen en un viatge a la neu

21 gener 2004 · Noticies

Aquest divendres, 23 de gener, a tres quarts de set de la tarda, sortiran de l’estació d’autobusos de Móra d’Ebre trenta joves de la comarca participants en una sortida a la neu organitzada per les oficines de serveis a la joventut de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta. En total, 65 joves d’aquestes tres comarques participen en aquesta activitat que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana a l’estació d’esquí d’Espot.
Altrament, les oficines abans esmentades organitzen una altra sortida a Port Ainé, que tindrà lloc del 20 al 22 de febrer. Les inscripcions s’efectuen a les oficines de serveis a la joventut respectives fins al dia 13 de febrer. El cost del viatge és de 90 euros per persona i inclou el desplaçament en autobús, dormir i esmorzar, mitja pensió, allotjament a l’alberg Les Estades (entre Sort i Rialp), un forfait de dos dies a Port Ainé i l’assegurança.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: