Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les oficines de serveis a la joventut de tres comarques organitzen sortides a la neu

15 gener 2004 · Noticies

Les oficines de serveis a la joventut de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta organitzen el programa de sortides a la neu de l’hivern 2004, adreçat a jóvens d’aquestes tres comarques. Enguany s’organitzen dos sortides, una a l’estació d’esquí d’Espot i l’altra a Port Ainé. La primera sortida, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 d’aquest mes, ja ha cobert la inscripció de participants, amb una seixantena de jóvens inscrits.

La segona sortida tindrà lloc del 20 al 22 de febrer. Les inscripcions s’efectuen a les oficines de serveis a la joventut respectives fins al dia 13 de febrer. El cost del viatge és de 90 euros per persona i inclou el desplaçament en autobús, dormir i esmorzar, mitja pensió, allotjament a l’alberg Les Estades (entre Sort i Rialp), un forfait de dos dies a Port Ainé i l’assegurança.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: