Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Premi a la Qualitat Ebrenca per a quatre empreses de la Ribera d’Ebre

15 desembre 2003 · Noticies

Quatre empreses de la comarca de la Ribera d’Ebre van rebre el dissabte passat, 13 de desembre, el Premi a la Qualitat Ebrenca, uns guardons que lliura anualment l’entitat sociocultural Amics i Amigues de l’Ebre. Les empreses guardonades van ser Totalstone, de Móra la Nova, i Productes Moure, Vidres Móra i Tallers Julio Roc, de Móra d’Ebre. A banda d’aquestes, l’organització va premiar diferents empreses i entitats de les altres tres comarques de l’Ebre en reconeixement a una trajectòria professional exitosa i a la “feina ben feta” realitzada en els diferents sectors d’activitat.

L’acte es va celebrar al Restaurant Barcelona de Móra la Nova i va comptar amb la presència d’un gran nombre d’autoritats del territori i de diferents representants del món empresarial i econòmic de les Terres de l’Ebre. Salvador Tarragó, president d’Amics i Amigues de l’Ebre, va destacar el fet que l’acte de lliurament se celebrés enguany a la Ribera d’Ebre, amb la qual cosa el certamen ja s’ha organitzat a les quatre comarques ebrenques.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: