Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Número 10 d’El Full, butlletí electrònic del Servei Comarcal de Català

12 desembre 2003 · Noticies

El Servei Comarcal de Català (SCC) de la Ribera d’Ebre ha editat el número 10 del seu butlletí electrònic El Full, corresponent al mes de desembre de 2003. Inclou informació sobre la campanya nadalenca de dinamització lingüística, dels cursos bàsics de llengua catalana organitzats pel SCC i Unió de Pagesos a Móra d’Ebre, de l’evolució del programa de voluntariat lingüístic a la Ribera d’Ebre i de la creació d’un traductor automàtic gratuït català-anglès / anglès-català.
El Full s’envia a prop de 200 adreces de correu electrònic facilitades pels alumnes dels cursos de català per a adults, usuaris del servei lingüístic comarcal, institucions, empreses, entitats, organismes, mitjans de comunicació i particulars que ho sol·liciten.

El Full núm. 10

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: