Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Cambra de Reus inaugura una delegació a la Ribera d’Ebre

5 desembre 2003 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, ha assistit a l’acte inaugural de la delegació de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus a la Ribera d’Ebre. La seu està ubicada a Móra d’Ebre, al carrer de Santa Madrona, 35, una instal·lació compartida amb la Unió de Botiguiers de Móra d’Ebre. Clara Rodríguez, presidenta de l’entitat comercial morenca, va destacar en el seu parlament el fet que la inauguració de la seu arriba en un moment important per a la Unió de Botiguers, ja que enguany se celebra el 25è aniversari de l’entitat. Per la seua banda, Francesc Cabré, president de la Cambra de Reus, va esmentar les relacions econòmiques que han mantingut des d’antic els sectors econòmics de la Ribera d’Ebre amb la capital del Baix Camp. Finalment, va fer ús ha fet ús de la paraula l’alcalde de Móra d’Ebre, Josep Solé, qui va felicitar la Cambra de Reus per l’obertura de la seu a la ciutat i la Unió de Botiguers pel seu 25è aniversari.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: