Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Servei de Català promociona els jocs en català

5 desembre 2003 · Noticies

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre realitza aquests dies la tradicional campanya nadalenca de dinamització lingüística, adreçada especialment als infants i les famílies. S’han distribuïts als 24 centres d’ensenyament primari i escoles bressol de la comarca un total de 200 catàlegs Jocs en català (edició 2003) i 1.200 cartes als Reis, aquest darrer material per a xiquets escolaritzats de zero a set anys. També s’ha tramès informació a les escoles, entitats, agrupacions comercials, particulars, etc. Sobre diferents llocs webs amb jocs i recursos lingüístics en català.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: