Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Servei d’assessorament juvenil a Móra d’Ebre i Flix en matèria de salut, treball i habitatge

1 desembre 2003 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre ha organitzat unes sessions d’assessorament adreçades als jóvens de la comarca d’edats compreses entre els 16 i els 30 anys. Dos tècnics especialitzats en salut, i en treball i habitatge, atendran de manera personalitzada i confidencial les consultes que els vulguin fer els jóvens que ho desitgin. Les sessions tindran lloc el dia 12 de desembre, al Telecentre de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, entre les 17:00 i les 19:00 h. A Flix, les assessories tindran lloc al Punt d’Informació Juvenil (PIJ), ubicat a la Biblioteca Municipal Artur Bladé i Desumvila, els dies 22 i 23 de desembre, de 18:00 a 20:00 h.

En aquestes sessions, els assessors atendran qüestions relacionades amb educació sexual, malalties de transmissió sexual, sida, drogues, transtorns del comportament alimentari, canals de cerca de faena, selecció de personal, incorporació al món laboral, compra d’habitatge, lloguers, rehabilitacions i ajudes per a l’accés a l’habitatge.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: