Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal participa al Dia Mundial Contra la Sida

1 desembre 2003 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre efectua un seguit d’accions informatives i de sensibilització entre el jovent de la comarca amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, que se celebra avui, 1 de desembre. S’han repartit llaços rojos i el manifest Estigma i discriminació als comerços de Móra d’Ebre i s’ha muntat una paradeta amb material informatiu, de sensibilització i de prevenció de la malaltia al taulell d’entrada del Consell Comarcal.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: