Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El telecentre dóna suport a la formació del personal de l’Administració local

26 novembre 2003 · Noticies

El Telecentre de la Ribera d’Ebre ha sigut la seu de dos cursos de formació de bases de dades MSAccess, amb l’assitència d’una quarantena d’alumnes, i d’un curs-demostració d’un programari de comptabilitat per a administracions locals, amb la presència de vint alumnes, adreçats a funcionaris i treballadors dels ajuntaments de la Ribera d’Ebre. Aquestes activitats formatives s’han organitzat en col·laboració amb la Diputació de Tarragona i una empresa de serveis informàtics. El Telecentre ha posat la seua infraestructura i el seu maquinari a disposició d’aquests programes de formació, que han tingut una gran acceptació entre els assistents.

El Telecentre va nàixer amb la idea d’apropar les noves tecnologies als ciutadans de la comarca i potenciar l’ús de les eines informàtiques entre els professionals de tots els àmbits. A més s’ha consolidat com un servei més que ofereix el Consell Comarcal al personal dels diferents ajuntaments, complementant la tasca que es porta fent des de el Departament d’Informàtica de l’ens.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: