Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Acord amb Creu Roja per ubicar l’Aula de Formació d’Adults de la Ribera d’Ebre

25 novembre 2003 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha arribat a un acord amb l’Assemblea Local de Creu Roja de Móra d’Ebre per ubicar a les instal·lacions que té la institució humanitària a la capital de la Ribera d’Ebre una aula de formació d’adults comarcal. Aquest espai, àmpliament dotat de la infraestructura i els materials necessaris per a la pràctica docent, serà gestionat pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat.

L’aula tindrà caràcter permanent i mantindrà un horari continuat de cinc hores de classe diàries. Aquesta nova oferta de formació s’afegeix a la ja existent dins de l’àmbit de la Delegació Territorial de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre i permetrà que totes aquelles persones adultes de la Ribera d’Ebre amb inquietud per aprendre, incloent-hi els nous residents i el jovent, tinguin l’oportunitat de poder adquirir i ampliar els coneixements bàsics, orals i instrumentals, com també de preparar-se per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà.

Tot això es duu a terme tenint en compte que el marc en què se situa la formació d’adults és el conjunt d’activitats d’aprenentatge gràcies a les quals les persones adultes desenvolupen les seves capacitats, enriqueixen els seus coneixements i milloren les seves competències tècniques i professionals al llarg de la vida.

L’aula s’ha estrenat amb el curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà, que s’imparteix els dimecres al matí.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: