Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Curs d’interpretació teatral a Móra d’Ebre

13 novembre 2003 · Noticies

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Móra d’Ebre un curs d’interpretació teatral de segon nivell, inclòs en les activitats del Programa Arrels, que impulsen el Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport d’ajuntaments i entitats de la comarca. Les sessions d’aquest curs, de quinze hores de durada, tindran lloc a la sala d’actes de la Societat Obrera, els dies 15 i 16 de novembre. L’acte inaugural serà el dissabte a les 10:00 h. El curs s’ha organitzat amb la col·laboració del Grup Teatral de Móra d’Ebre i compta fins al moment amb una inscripció d’onze alumnes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: