Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consorci de Residus crea un servei de recollida de cartó comercial a les Móres

10 novembre 2003 · Noticies

El Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, conjuntament amb els ajuntaments de Móra d’Ebre i Móra la Nova, i les associacions comercials d’ambdós municipis, va posar en marxa el passat 30 d’octubre el servei de recollida domiciliària de cartó comercial. L’objectiu d’aquest servei és incrementar la recollida selectiva de cartó en aquests municipis, on hi ha una concentració d’uns 300 establiments comercials, i evitar al màxim possible que aquest material reciclable es dipositi a la planta de tractament de residus municipals Magrells. Els dos primers dies de servei es va aconseguir arreplegar 12.000 quilos de cartó generat únicament per establiments de Móra d’Ebre.

El servei es presta a Móra d’Ebre els dimarts, a partir de les 21 hores, i els divendres, a partir de les 21.30 h. A Móra la Nova el servei es presta els dimarts, a partir de les 20 h. La mecànica del servei implica la col·laboració dels comerciants, als quals se’ls demana que pleguin el cartó que generen, que separin el plàstic i el porexpan, i que deixin el materil en un lloc que faciliti la recollida els dies assenyalats. A banda d’això, el Consorci recorda als usuaris d’aquest servei que també poden fer ús dels contenidors blaus ubicats als carrers i de la deixalleria comarcal, ubicada a la carretera de Benissanet, a Móra d’Ebre.

Per donar a conèixer el servei s’ha engegat una campanya informativa amb l’eslògan de “Cartró comercial, ens sortirà rodó!”, que inclou fullets informatius i talladors per a la manipulació del cartó.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: