Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president comarcal presenta un monogràfic de la revista Sàpiens sobre la Batalla de l’Ebre

5 novembre 2003 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, va presidir ahir a Móra d’Ebre l’acte de presentació de l’article monogràfic “El drama de l’Ebre”, publicat en el número 13, corresponent al mes de novembre de 2003, de la revista d’història Sàpiens. Aquest article analitza les causes de la derrota republicana de la Guerra Civil en aquesta confrontació que es va produir a Terres de l’Ebre entre els mesos de juliol i novembre de 1938. Muñoz, que és llicendicat en història i autor de diferents llibres monografies i estudis històrics, va referir-se al fet que la Batalla de l’Ebre, tot i que fa 65 anys que va acabar, continua sent un tema d’actualitat als nostres pobles i va posar de relleu les constants aportacions bibliogràfiques que genera aquest episodi històric.

L’acte, organitzat per l’Associació Cultural La Riuada, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, va aplegar una setantena de persones de Móra d’Ebre i comarca a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre. Hi van ser presents també el director de la revista Sàpiens, Jordi Creus, i el conseller comarcal, Joan Josep Duran.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: