Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

S’aplicaran mesures per minimitzar els efectes que provoca el tall de la C-12 entre Garcia i Ascó

4 novembre 2003 · Noticies

Els alcaldes dels municipis afectats per les obres al tram de Garcia a Ascó de la C-12 (Eix de l’Ebre), el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, representants de l’empresa contractista de les obres, de la central nuclear d’Ascó i d’Ercros-Flix, i el director general de Carreteres de la Generalitat van celebrar el divendres, dia 31 d’octubre, a l’Ajuntament d’Ascó, una reunió per tal d’adoptar mesures que minimitzin els efectes que provoca el tall prolongat a la carretera esmentada a causa de les obres de millora que s’hi realitzen. Les parts van arribar a un seguit d’acords en matèria d’informació als usuaris i senyalització dels accessos i vies alternatives:

Senyalitzar la T-733, en la cruïlla de la Fatarella, amb cartell de mercaderies perilloses i sentit obligatori cap a Camposines.

Informar l’empresa Ercros sobre la vialitat de la T-733 en època hivernal, cada dia entre les 7:30 i 7:45 h, per part del Servei Terrirorial de Carreteres.

Col·locar cartells indicant el tall a la C-12 entre Garcia i Ascó, a la C-45 (Seròs) i C-12 (Lleida).

Complementar la senyalització horitzontal i vertical de la C-12b, entre Ascó i Camposines, per tal de millorar-ne la seguretat viària.

Així mateix, quant al tall de la carretera C-12, entre Garcia i Ascó, pròpiament dit i a les obres que es realitzen es va acordar:

Treballar els dissabtes.

Fixar l’ horari de tancament del tram afectat per les obres durant l’hivern entre les 8:00 i les 18:00 h dels dies feiners.

Deixar obert de manera ininterrompuda el tram afectat per les obres durant els períodes de vacances de Nadal i Setmana Santa, deixant sense efecte els talls diaris a la C-12.

La reunió va ser una iniciativa de l’Ajuntament d’Ascó i del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, institucions que van sol·licitar a la Direcció General de Carreteres la celebració d’aquesta trobada d’afectats per les obres.

Ascó, 4 de novembre de 2003

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: