Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presència del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a la 172a Fira de Móra la Nova

23 octubre 2003 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, va assistir a la inauguració de la 172a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, que es desenvolupa entre el 23 i el 26 d’aquest mes, acte presidit pel president de la Diputació, Joan Aregio, i l’alcalde de Móra la Nova, Joan M. Sabanza El Consell Comarcal va oferir una recepció a les autoritats assistents a l’estand institucional de l’ens, des d’on es promocionen els productes turístics comarcals, el Telecentre de la Ribera d’Ebre i el programa PRODER 2002-2006.

Quant a la promoció turística, l’estand del Consell Comarcal presenta quatre plafons d’informació sobre els valors naturals, arquitectònics i paisatgístics de la Ribera d’Ebre, i un mapa de la comarca. També exposa un punt interactiu de consulta des d’on es pot accedir a la informació turística de la destinació Ilercavònia i els seus productes turístics (Camí de Sirga, La Ruta del Temple, Terra d’Ibers i Veniu a la Ribera!).

En l’apartat destinat a les noves tecnologies, l’estand promociona els serveis que ofereix als ciutadans el Telecentre de la Ribera d’Ebre, així com el projecte d’extensió del telecentre als catorze municipis de la comarca. També hi ha un espai on es presenta el nou web del Consell Comarcal [www.riberaebre.altanet.org] amb la possibilitat de consultar-lo i accedir-hi.

Finalment, la presència del Consell Comarcal al certamen moranovenc inclou un apartat dedicat al programa PRODER 2002-2006, destinat a ajudar a la creació, ampliació i millora del sector privat. Els plafons mostren informació sobre les inversions realitzades i les subvencions previstes a la comarca fins al setembre de 2003, així com les diferents mesures objecte de subvenció.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: