Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

IV Trobada de Famílies amb Disminuïts de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona

21 octubre 2003 · Noticies

Unes 400 persones van participat diumenge, 19 d’octubre, a la IV Trobada de Famílies amb Disminuïts de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, que va tenir lloc a Móra d’Ebre sota l’organització de cinc entitats d’arreu de la província, entre les quals el Centre d’Educació Especial Jeroni de Moragas. Aquest acte, que va coincidor amb la celebració de l’Any Europeu de les Persones amb Dismunució., va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal, Pere Muñoz. Muñoz va aprofitar el seu parlament per glossar a la figura i a la trajectòria del neuropsiquiatre català Jeroni de Moragas (Barcelona 1901 – 1965), que ha donat nom a l’entitat i al centre d’atenció de disminuïts de la capital riberenca.

La trobada va comptar amb la celebració d’un acte institucional al teatre municipal de La Llanterna, en què hi van intervenir les diferents autoritats convidades, entre les quals la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), Montserrat Cervera i Macià. També va tenir lloc un taller de circ per als més menuts als locals de La Democràcia i un dinar de germanor i ball al pavelló poliesportiu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: