Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president comarcal lliura la Sirga d’Or a la Plataforma de la Ribera d’Ebre

20 octubre 2003 · Noticies

El dissabte passat, 18 d’octubre, va tenir lloc al teatre municipal La Llanterna, de Móra ’Ebre, l’acte de lliurament del Premi Sirga d’Or 2002, modalitat d’entitats, a la Plataforma per a la Defensa del Patrimoni Cultural, Històric i Paisatgístic de la Ribera d’Ebre. El president del Consell Comarcal, Pere Muñoz, va lliurar aquest guardó honorífic, que cada dos anys designa el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), a Ramon Roig, representant de la plataforma esmentada.

L’acte va congregar 300 persones i va comptar també amb la intervenció del president del CERE, Biel Pubill, i del responsable de la Secció d’Arqueologia del centre d’estudis, Joan-Josep Duran. Hi van assistir representants socials i polítics de la comarca i de la resta de comarques de les Terres de l’Ebre, i es va comptar amb la presència del grup musical Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que en cabar l’acte va oferir una selecció de cançons ebrenques a l’auditori.
La Sirga d’Or és un guardó honorífic que distingeix la trajectòria de persones individuals i entitats en pro de la comarca de la Ribera d’Ebre i els seus valors. Cada dos anys, el CERE efectua l’elecció de la persona i l’entitat guardonades i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre efectua el lliurament del guardó en sengles actes públics. Pròximament, es donaran a conèixer la data i el lloc del lliurament de la Sirga d’Or 2002, modalitat individual, a l’escritor Andreu Carranza.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: