Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, present a Mostraflix 2003-Fira del Pescador Esportiu

20 octubre 2003 · Noticies

El Consell Comarcal es va fer present el passat cap de setmana (del 17 al 19 d’octubre) a la cinquena edició de Mostraflix i quarta edició de la Fira del Pescador Esportiu mitjançant un estand institucional per promocionar els productes turístics comarcals, el Telecentre de la Ribera d’Ebre i el programa PRODER 2002-2006.
Quant a la promoció turística, l’estand del Consell Comarcal presentava quatre plafons d’informació sobre els valors naturals, arquitectònics i paisatgístics de la Ribera d’Ebre, i un mapa de la comarca. També es va exposar un punt interactiu de consulta des d’on es podia accedir a la informació turística de la destinació Ilercavònia i els seus productes turístics (Camí de Sirga, La Ruta del Temple, Terra d’Ibers i Veniu a la Ribera!).
En l’apartat destinat a les noves tecnologies, l’estand va promocionar els serveis que ofereix als ciutadans el Telecentre de la Ribera d’Ebre, així com el projecte d’extensió del telecentre als catorze municipis de la comarca. També es farà la presentació del nou web del Consell Comarcal [www.riberaebre.altanet.org] amb la possibilitat de consultar-lo i accedir-hi.
Finalment, la presència del Consell Comarcal al certamen flixanco va incloure un apartat dedicat al programa PRODER 2002-2006, destinat a ajudar a la creació, ampliació i millora del sector privat. Els plafons donaven informació de les inversions realitzades i les subvencions previstes a la comarca fins al setembre de 2003, així com les diferents mesures objecte de subvenció.
El president i el vicepresident primer del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz i Josep Solé, respectivament, van assistir el 17 d’octubre a l’acte inaugural d’aquest certamen firal, que va anar a càrrec del president de la Diputació, Joan Aregio, i del mateix Pere Muñoz, en qualitat d’alcalde de Flix.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: